2015-09-08 01:18:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Vág az esze, mint a borotva

Napi horoszkóp szeptember 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Vág az esze, mint a borotva, és ma különösen jól tud koncentrálni az apró részletekre. Hajlamos lesz túlzottan önmagára figyelni. Ne mulassza el, hogy meghallgasson másokat is, különben lemaradhat valami lényeges dologról!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai nap kedvez mindenféle kommunikációnak, beleértve a tárgyalásokat és az üzleti ügyeket is. Jól és pontosan tudja kifejezni magát. Ha elő kell adnia a nézeteit a nyilvánosság előtt, vagy fontos információkat kell átadnia másoknak, akkor ezt most tegye meg.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ez a nap tökéletes arra, hogy szembenézzen saját magával, sorra vegye a reményeit, a vágyait és a céljait, és azt, hogy meddig jutott a megvalósításukban. Jót tenne ma egy kiruccanás (például múzeumlátogatás), ami szellemileg ösztönzően hat önre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mostani egy olyan időszak, amely gondolkodásmódját és nézeteit is próbára teszi. Záporozni fognak önre az információk, és nagyon oda kell figyelnie az apróságokra, hogy észrevegye azt, ami a sorok között megbújik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Fokozott szellemi energiák és aktivitás jellemző erre az időszakra. Most érthetően ki tudja fejezni a szándékait és a nézeteit, csak azt ne felejtse el, hogy meghallgasson másokat is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Olyan kedvező a mai csillagállás, hogy még csodák is történhetnek. Például találkozhat valakivel, akivel első látásra szerelembe eshetnek. Nagyszerű időszak ez a családok számára is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Rák jegyében álló Hold gyengédséggel és sok romantikával ajándékozza meg. Ma bőven hagyjon időt mindenre. A szeretteivel töltött órák rendkívül harmonikusak lesznek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Ma jól megy majd a kommunikáció, képes lesz teljesen világosan kifejezni magát, és mások véleménye is érdekli. Különösen a külföldi üzleti utakra nézve kedvező ez a tranzit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napot töltse a barátai társaságában, mindnyájan jól fogják érezni magukat. Jó benyomást tehet másokra ha mindig csak önmagát adja. Egy barátja révén valamilyen lehetőséghez juthat...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold szemben áll a Bak jegyével. Úgy tűnhet, mintha valaki ön ellen dolgozna. Ha így is van, ebben nincs semmi szándékosság az illető részéről.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében áll. Valamilyen nehézséggel kerül szembe ebben az időszakban. Alapvetően ez is egy lehetőség arra, hogy bebizonyítsa önmaga és mások előtt, hogy a helyes úton jár.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nagyon fogja élvezni mások társaságát, és vidámságával magához vonzza az embereket. Ha még egyedülálló, beköszönthet az életébe egy új szerelem. Ha már megtalálta a párját, nagyszerű alkalom ez arra, hogy az esetleges társkapcsolati problémáival foglalkozzon, és megszabaduljon tőlük. A mai bolygóállás egy kedvező pénzügyi tranzakciót is jelez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: